Έχω εγκαταστήσει ρυθμιστές Huma σε 6 από τις διάφορες εκδόσεις των τυφεκίων FAC της σειράς 500/510, αλλά όλες ήταν η μακρά έκδοση και όλες ήταν 0,177 θερμίδες. Ένας φίλος με τον οποίο πυροβολώ το Field Target που δουλεύει για την Pyranyd Air έχει Huma στην έκδοση Carbine και έχει αρκετά λιγότερες βολές από εμάς, καθώς ο αεροσωλήνας είναι αρκετά πιο κοντός, κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή των τυφεκίων σας. ! Για το κυνήγι πιθανότατα δεν θα σας ενδιαφέρει πολύ, αλλά είναι ωραίο να μπορείτε να πυροβολήσετε έναν πλήρη γύρο χωρίς ξαναγέμισμα.
Παίρνω σχεδόν 90 λήψεις @ 900 FPS με πέλλετ JSB 10.34 με το δικό μου after tuning ect. Αν κοιτάξετε τριγύρω, μπορείτε ακόμα να τα βρείτε σε πολύ καλή τιμή και αν προσθέσετε την τιμή του ρυθμιστή, θα συνεχίσετε να ξοδεύετε λιγότερα από πολλά συγκρίσιμα τουφέκια, εκτός αν θέλετε την έκδοση laminated και το απόθεμα καρυδιάς είναι περίπου 100,00 $ περισσότερο από την οξιά !! Ένας φίλος μου μόλις διάλεξε ένα 500 με κοντάκι οξιάς από τα Straight Shooters Precision Airguns πριν από μερικά στόματα με ένα κοντάκι οξιάς για λίγο πάνω από 700,00 $ και πρόσθεσα έναν ρυθμιστή Huma για 110,00 $ από τον Jeff @ Trenier και τώρα έχει ένα τουφέκι που θα πυροβολήσει με σχεδόν οτιδήποτε εκεί έξω για λιγότερο από 900,00 $ και λαμβάνετε Air Arms Quality που είναι το δεύτερο σε κανένα! Όχι κινέζικα σκουπίδια πάνω ή μέσα σε τουφέκι Air Arms!!! Καλή τύχη στην αναζήτησή σας για ένα νέο όπλο!! Παρεμπιπτόντως, η Air Arms θα κυκλοφορήσει σύντομα με μια ελεγχόμενη έκδοση του S510;;; , αλλά είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι η τιμή θα είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι αν ακολουθήσετε τον δρόμο να συνδυάσετε έναν εαυτό σας, αλλά δεν θα το ξέρουμε μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά!!

JL
Συγνώμη!! Μόλις συνειδητοποίησα ότι μιλάτε για την έκδοση Twin Cylinder!!!! Θα πρέπει να πάρετε πολλές βολές από αυτό το τουφέκι με ή χωρίς ρυθμιστή!!! αλλά WOW με ένα θα πρέπει να είναι ένας μεγάλος αριθμός βολών!!